21 C
Ness Ziona
יום שישי, אפריל 12, 2024

מסעדת "המבורג" חוגגת את השנה ה 14 להיווסדה, ובטיימינג מושלם, משיקה את מבצע הבירה ללא תחתית.

חובה לקרוא

מסעדת "המבורג" חוגגת את השנה ה 14 להיווסדה, ובטיימינג מושלם, משיקה את מבצע הבירה ללא תחתית. "המבצע הזה נועד כדי לפרגן ללקוחות ולחברי המועדון ובכך למעשה, לומר תודה" כך, מסביר היום, ל"נס ציונה בחדשות", אבי מנשה, מבעלי המסעדה המצליחה. כל הפרטים אם נתמיד ונחפש ממש טוב, אולי נמצא מעטים מתושבי נס ציונה, השכנה, רחובות ומהסביבה כולה אשר לא בילו וסעדו במסעדת "המבורג" בפארק המדע הנס ציוני. הרצון והתשוקה לקציצה האמריקאית הוא בלתי נגמר. במהלך העבודה (הפסקת צהריים), ארוחת ערב מפנקת ומפוצצת בקלוריות או לאמיצים מבנינו, לאחר בילוי תוסס בשעות הקטנות של הלילה (פה המקום לציין כי המבורג, ממוקמת בפארק המדע, אזור הבילויים של העיר נס ציונה ורחובות) המסעדה המדוברת תמיד תספק את המענה לצורך זה ועוד. אייטם קולינרי-צרכני זה נולד כתוצאה ממבצע יוצא דופן באזרונו. כמה יוצא דופן? תחליטו בעצמכם. כוס בירה, נדגיש ונציין כי ללא תחתית (סיימתם את המשקה? הכוס תכף תתמלא) בשקל אחד בלבד. כל מה שנחוץ על מנת לקבל את ההטבה, הוא להזמין מנה עיקרית במסעדה. אבי מנשה, מבעלי המסעדה, סיפר היום למערכת "נס ציונה בחדשות" כי "המבצע המדובר והמיוחד הזה נועד על מנת לפרגן ללקוחות המיוחדים שלנו ולחברי המועדון כמובן. בכל זאת, קהל הלקוחות פוקדים ומגיעים אל המסעדה כבר 14 שנים. זו הדרך שלנו להוקיר תודה ולפרגן". מנשה, מוסיף ואומר "הקציצה שלנו עשוייה מהנתחים הכי מובחרים שיש. בשר בקר, עגל וכבש בטחינה גסה. הטחינה הגסה שומרת עליו אוורירי ושמנוני, ולא דחוס. וכמובן, אדגיש שוב, הקציצה עשויה מנתחים איכותיים וטריים. זה הסוד בגדול, איכות". הפיסקה הבאה, מוקדשת לצעירי העיר אשר מחפשים עבודה מתגמלת. נוסיף ונספר כי, נחשפנו לעובדה כי במקום מאויישות משרות שונות ומגוונות וכי בחלק מן המקרים, וותק העובדים מגיע עד לכדי עשור. אז מה הסוד לשימור כח האדם? "ראשית, אנחנו מכבדים את עובדינו. כמובן, מטבע הדברים ישנה היררכיה כמובן, אך מנגד, כל האווירה היא "בגובה העיינים". ישנה כאן תחושת משפחתיות בין צוות העובדים. השכר אצלנו מצוין ואפילו, משתלם במיוחד לאלו אשר משקיעים. לראייה, ישנם עובדים אשר נמצאים איתנו תקופות מאוד ארוכות". כך, מספר אבי מנשה, מבעלי המוסד הקולינרי הוותיק. לסיום, מן המתבקש שנשאל ונפנה את שאלת השאלות. "ההמבורג" מחוץ לתמונה. "פרגן למתחרים", היכן אתה אוהב לאכול המבורגר? "אז ככה, אם לא בהמבורג, אז אולי, במסעדת NG התל אביבית, בנווה צדק. המקום זכור לי לטובה, היה שם המבורגר טעים".

צילום: יח"צ המבורג יוליאן לוינסון

0 0 votes
Article Rating
- פרסומת -spot_img

כתבות נוספות

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- פרסומת -spot_img

חדשות אחרונות

0
Would love your thoughts, please comment.x
דילוג לתוכן