21 C
Ness Ziona
יום שישי, אפריל 12, 2024

המסעדנית נתנאלה פניגר מרחיבה את אומנות האירוח בקפה ציונה ומשיקה את ה"קומה למעלה" לצד מנות קיץ חדשות. כתבנו ג'וליאן לוינסון עם כל הפרטים:

חובה לקרוא

נתנאלה פניגר האישה שמאחורי קפה ציונה, ממשיכה לפזר את הקסם הייחודי שלה ומרחיבה את אומנות האירוח בממלכה הקסומה בראשה היא עומדת. "אני מרגישה שנולדתי לארח, עבורי זאת שליחות, עם משמעות וערכים".

קפה ציונה הוקם על ידי פניגר לפני תשע שנים.שילובים ים תיכוניים והתאמה ללב הישראלי יחד עם הקסם של החצר הציורית, הפכו אותה למוסד מוכר ואהוב.
האוכל המעולה נעשה ברובו בעבודת יד מחומרי גלם משובחים ועם אהבה גדולה לאנשים ולאירוח כדרך חיים.
כעת, חווית האירוח הייחודית הזאת, העומדת איתנה אל מול עולם משתנה של אוכל מהיר וצמצום הקשר האישי, מרחיבה את אפשרויותיה ומשיקה את "הקומה למעלה של ציונה" חלל אירועים, שנולד מתוך הצורך להגדיל את חווית האירוח המשפחתית הנינוחה, כזאת שגורמת לך מצד אחד להרגיש בבית, ומצד שני מטופל היטב, עד הפרטים הכי קטנים.
המתחם הנפרד משתרע על 150 מ"ר, מציע מגוון אפשרויות לאירוח משפחתי, פרטי או עיסקי ומכיל עד 80 אורחים. האווירה בקומה למעלה היא נגישה ונעימה, מעניקה תחושה של אירוח ביתי ללא המאמץ. כמו במסעדה הותיקה למטה, האיכות והשירות ללא פשרות בשימוש בחומרי גלם משובחים, הקפדה על טריות ואופן ההכנה.העיצוב משלב נוסטלגיה וכפריות, לצד אורבניות וחדשנות.

פניגר מספרת כי לקיץ הקרוב היא מציעה במסעדה מגוון מנות חדשות בתפריט ביניהן: טונה אדומה טרייה,פסטו כוסברה ואגוזים, צ'ילי ומשמשים טריים, ארטישוק מטוגן ויוגורט חמצמץ פילה בר ים, פולנטה מסורתית וירקות צלויים. לצידן מככבות המנות האהובות כמו תפוחי האדמה שרופים על מצע איולי שמנת, סלט אולימפוס, ניוקי הסלק המפורסם, קבב דגים עם סלט עגבניות חריף, בראד פודינג עם גלידת ברולה ופירות יער וקוקטיילים מיוחדים מושלמים לקיץ מבית היוצר של ציונה. תפריט היין של המסעדה רחב ומארח יקבים ישראלים מובחרים ומיוחדים, ויינות מעולים מהעולם. תבואו, יהיה טעים.

קרדיט צילום: יח"צ קפה ציונה

5 1 vote
Article Rating
- פרסומת -spot_img

כתבות נוספות

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- פרסומת -spot_img

חדשות אחרונות

0
Would love your thoughts, please comment.x
דילוג לתוכן