32.1 C
Ness Ziona
יום שלישי, אפריל 23, 2024

מפעל ש.ת.י כל הבשר תעשיות בע"מ-קורא להחזרת מוצרים שנמצא בהם חיידק ליסטריה מונוציטוגנס

חובה לקרוא

מפעל ש.ת.י כל הבשר תעשיות בע"מ
קורא להחזרת המוצרים הבאים:
 
בבדיקה שנערכה במסגרת מערכת בקרת האיכות העצמית של המפעל, נמצא חיידק ליסטריה מונוציטוגנס .
במוצר טחון בקר   
מותג: טחון בקר 100% בשר
שם יצרן: ש.ת.י כל הבשר תעשיות בע"מ
תאריך תפוגה המוצר: לשימוש עד 15/4/2021
תאריך ייצור: 14/02/2021
ברקוד:7290002695851
 
במוצר טחון עוף
מותג: טחון עוף 100% בשר טחון עוף
שם יצרן: ש.ת.י כל הבשר תעשיות בע"מ
תאריך תפוגה המוצר: לשימוש עד 11/4/2021
תאריך ייצור: 10/02/2021
ברקוד:72900015814737
 
כמשנה זהירות ואף על פי שאין דרישה בתקן, ושבישול  יסודי משמיד חיידק זה  , צרכנים שיש להם את המוצרים הנ"ל  מתבקשים שלא לצרוך אותם.
חיידק ליסטריה מונוציטוגנס הוא חיידק, העלול לגרום למחלה באוכלוסייה בסיכון גבוה כגון: בעלי מערכת חיסון מוחלשת, קשישים ולגרום להפלות בנשים הרות.
בתיאום עם שירות המזון במשרד הבריאות ,המפעל אוסף את המוצר מדרכי השיווק.

פנינו להנהלת המפעל על מנת לדעת היכן משווקים מוצרים אלו בנס ציונה וכמובן את התייחסותם.

יש לציין שנציגת המפעל בשם סיון, חזרה אלינו תוך זמן קצר וזוהי היא תגובתה:

אורן שלום רב,
תודה על פנייתך.
ראשית ברצוננו להבהיר, כי אכן בעקבות בקרת איכות יזומה שלנו ולמרות שאין כל דרישה בתקנים לביצוע בדיקות אלו ,הורנו לבצע ריקול לשני מוצרים ספציפיים אלו כמשנה זהירות בלבד! 
בתשובה לשאלותיך- 1. כתובת המפעל אכן- המפוח 10 רחובות. 2: אנו משווקים באזורכם ברשת יוחננוף. (כמובן שהעניין הובא לידיעתם גם כן)

נציין ,שתהליך הייצור במיפעלנו החל מחומרי הגלם והאריזות וכלה במוצר המובל ללקוחות, מלווה בסדרת בדיקות קפדנית של אבטחת איכות בהתאם לתקני משרד הבריאות ותקני בטיחות המחמירים ביותר.המשך יום טוב,סיון אלבסש.ת.י כל הבשר בע"מ 08-9465408  / פקס 08-9465697    

4.5 2 votes
Article Rating
- פרסומת -spot_img

כתבות נוספות

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- פרסומת -spot_img

חדשות אחרונות

0
Would love your thoughts, please comment.x
דילוג לתוכן